FAQ & Contact Zoek

Doe mee!

Met glasvezel blijf je verbonden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen met een groot hart voor glasvezel en de buurt.

Iedereen kan meedoen

Met glasvezel kan iedereen genieten van supersnel en betrouwbaar internet. Een online verbinding als nooit tevoren, maar dit is niet voor iedereen zo helder als glas. Daarom zoeken we buurtverbinders. Mensen die een verbindende rol willen spelen tussen E-Fiber en de inwoners. Buurtverbinders zetten zich actief en enthousiast in voor glasvezel in hun buurt.

Buurtverbinders zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld mensen die met pensioen zijn en iets willen betekenen voor de buurt. Mensen die nieuwe vaardigheden willen opdoen. ZZP-ers die een paar uur in de week iets voor hun buurt willen doen en tegelijkertijd hun netwerk in de buurt willen vergroten. Of gewoon mensen die houden van alle voordelen van glasvezel.

Hoe kun je helpen?

E-Fiber Buurtverbinders

Je draagt niet alleen bij aan een betere online verbinding, maar ook voor een sociale verbinding in de buurt. Door het beantwoorden van vragen en het uitleggen van het belang van glasvezel aan je buurtgenoten help je mee aan een betere toekomst voor jouw gemeente!

Je kunt ons bijvoorbeeld helpen door:

  • het helpen organiseren en bijwonen van informatieavonden in de buurt
  • het uitdelen en/of verspreiden van informatie over glasvezel in de buurt
  • het schrijven van een testimonial en/of review voor op de website

Heb je zelf nog een goed idee hoe je bij kunt dragen als Buurtverbinder? Laat het ons weten. Buurtverbinder zijn, is een vrijwilligersfunctie die je kunt doen tussen de 1 en 5 uur per week gedurende de aanleg in jouw buurt (circa 4 maanden).

Meld je aan
E-Fiber Buurtverbinders

Training

Om je goed voor te bereiden, hebben we speciaal voor Buurtverbinders een unieke training ontwikkeld. De aanleg van het glasvezelnetwerk kan veel vragen oproepen. Daarom is belangrijk dat de Buurtverbinders goed op de hoogte zijn om de inwoners te kunnen informeren. We brengen graag al onze kennis aan je over. Tijdens de speciale Buurtverbinder training leer je in één avond alles over glasvezel en de aanleg.

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

Ambassadeur Joop Kruijssen uit Berghem, aan het woord

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

Ambassadeurs uit de gemeente Oss aan het woord

Lees meer