FAQ & Contact Zoek
Tevreden glasvezelklant E-fiber

Blij met glasvezel, juist nu!

Tevreden glasvezelklant E-fiber

15-04-2020

Jan de Jong (48) is technisch sales manager en woont in Zeevang. 

Veel laden, bufferen en puffen
“Bij ons thuis ervaarden we wel eens wat vertragingen. Wanneer een van de kinderen aan het Netflixen was en de ander aan het YouTuben kon ik naar WiFi fluiten. Aan het einde van de dag was iedereen in de buurt tegelijk online. Oftewel iedereen in de buurt zat te laden, te bufferen en te puffen. Ik heb een vriend die als hij écht belangrijke werkzaamheden had om vier uur in de ochtend zijn laptop opende, dan was hij tenminste zeker van een beetje internet.”

Het onderwijs was de druppel
“Toen ik hoorde dat het onderwijs ook kampte met veel vertraging wist ik dat er iets moest veranderen. De laptops op school waren veel te veel tijd kwijt met laden. Maar dat geldt natuurlijk niet alleen voor het onderwijs. Ook voor bijvoorbeeld agrariërs is een goede en stabiele verbinding super belangrijk.” 

Vooral interesse vanuit ouderen
“Met een groepje enthousiastelingen hebben wij ons hard gemaakt voor de komst van glasvezel in Zeevang. We staken de koppen bij elkaar en we zijn aan de bak gegaan. En gelukkig waren veel mensen meteen voor. Wat mij opviel is dat vooral ouderen de noodzaak meteen inzagen, dat had ik niet verwacht. Internet is de toekomst en ze willen met de tijd mee gaan. Dit is echt iets wat je samen moet doen. Alleen genoeg aanmeldingen maken de aanleg mogelijk.”

Blij met glasvezel, juist nu!
“Sinds november zijn wij ook daadwerkelijk aangesloten en ik merk een groot verschil. Alle snelheden zijn een stuk hoger en ik ben maar een bescheiden gebruiker. Ik denk dat we in Zeevang juist nu heel blij mogen zijn met glasvezel. Iedereen zit thuis. Iedereen is online. De kinderen studeren thuis, men werkt vanuit huis en dat gaat allemaal goed. Met een koperkabel was dit nooit gelukt.”

Een echte aanrader
“Ik raad glasvezel absoluut aan! Geen twijfel over mogelijk. Ik kan letterlijk geen argument bedenken waarom niet. Misschien heb jij (nu nog) geen last, maar anderen wel! Het gaat ook om loyaliteit. Bovendien kan ik nu mijn stofzuiger op het werk via een app alvast aanzetten. De grasmaaier idem dito. Zonder dollen, dat kon ik voorheen ook, maar je weet nooit wat de toekomst brengt en wat er dan allemaal mogelijk is in huis. Laat maar komen, ik ben voorbereid!”

Glasvezelnieuws & updates

Dé vijf technologische trends van 2020

Lees meer

E-Fiber steunt judoka Van ‘t End op weg naar Tokio

Lees meer

E-mailadres en overstappen op glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer