FAQ & Contact Zoek

Ambassadeurs uit gemeente Zundert aan het woord

29-10-2019

Het belang van de aanleg van glasvezel speelt ook onder de inwoners van Zundert. Samen kies je voor glasvezel. Samen met Desiree en Frank. Ze vertellen waarom ze willen dat het netwerk in Zundert er komt.

Desiré van der Poel (48) woont in Zundert en is eigenaar Electro World van der Poel.  

Kies voor de toekomst van Zundert
“Door de komst van glasvezel wordt Zundert toekomstbestendig. We gaan steeds meer streamen, op hogere snelheden, dat willen we op een betrouwbaar netwerk waarover veel data kan. Daar komt glasvezel om de hoek kijken.”

“Veel mensen voelen misschien niet nu de urgentie maar ik loop graag op de zaken vooruit. Ik wil niet dat er pas glasvezel komt als het écht nodig is. Dat kunnen we beter voor zijn. Dan ligt er straks glasvezel op het moment dat ons huidige netwerk het verbruik niet meer aankan.”

Grijp deze kans
“We moeten allemaal meedoen, want we moeten minimaal 30% halen. Als we deze kans voorbij laten gaan zal het jaren duren voordat er weer een partij komt kijken naar wat voor mogelijkheden er zijn. Als we nu niet voor glasvezel gaan, wie weet wanneer dan wel…”

Frank van Geel (59) woont in Klein-Zundert en is toezichthouder. 

Betaalbaar met de tijd mee
“We moeten met de tijd mee in Zundert, en dat kan nu! Laten we kiezen voor snelheid en voor de toekomst. En ook zeker niet onbelangrijk, het is betaalbaar! Mijn huidige verbinding is niet vlekkeloos, ik denk dat verbetering van het netwerk nodig is. Bovendien krijgen andere gemeenten ook glasvezel, Zundert moet niet achterblijven. Zo kunnen ondernemers ook eerlijk blijven ondernemen.” 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
Frank heeft een oproep voor alle Zundertenaren: “Kom op, schouders eronder! Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe groter de kans dat het netwerk er komt! Zo kunnen we straks allemaal gebruik maken van een snel, betrouwbaar en betaalbaar netwerk.”

Glasvezelnieuws & updates

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer