FAQ & Contact Zoek

Ambassadeur Joop Kruijssen uit Berghem, aan het woord

29-08-2019

Dat het glasvezelnetwerk in de gemeente Oss er moet komen is voor sommige inwoners geen vraag maar een uitroepteken. De kern van Berghem heeft al glasvezel, het buitengebied niet. Joop Kruijssen vertelt waarom ook het buitengebied staat te springen.

Joop Kruijssen (62), ICT-er en woont in Berghem. 

“In het buitengebied is er echt een glasvezelverbinding nodig. We hebben wel kabel maar met een monopolie van Caiway. Daarnaast ervaren we veel storing. Het alternatief is adsl/vdsl, maar dat is natuurlijk veel te traag. TV kijken gaat nog net, maar je kunt niets opnemen. Kortom, het internet en bereik is gewoon heel slecht.”

Van werk tot hobby, van gamen tot social media
“Voor mijn werk heb ik veel internet nodig, ik ben namelijk ICT’er. Maar daarnaast ook voor mijn hobby: ik heb een weerstation in de tuin staan die staat aangesloten. Ook mijn kinderen kunnen niet zonder internet, ik heb twee pubers thuis. Die willen gamen, op social media en TV.”

”Op de buurtapp geven ook heel veel mensen aan dat ze glasvezel willen. Er is hier gewoon echt behoefte aan!”

Ben jij ook al klaar voor de toekomst?
Joop heeft een boodschap voor alle inwoners van de gemeente Oss: “Eenduidig verhaal lijkt me; ga ook over op E-Fiber… het is een verbetering voor je huis voor de toekomst. Als het er ligt kun je nog alle kanten op. Ben jij ook al klaar voor de toekomst?

Glasvezelnieuws & updates

Ambassadeurs uit de gemeente Oss aan het woord

Lees meer

Start campagne voor glasvezel in gemeente Oss

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer