FAQ & Contact Zoek

Ring Doorbell

De Ring Video Doorbell ontvang je gratis als je uiterlijk 15 oktober 2023 een glasvezelabonnement* neemt bij één van de providers.

 

 

Een gratis Ring Video Doorbell bij een glasvezelabonnement

Altijd verbonden met thuis. Weten wanneer er iemand voor je huis staat. En, waar je ook bent, zien en praten met de mensen die voor je deur staan. Dat wil toch iedereen..! En het kan met de Ring Video Doorbell!

Hoe?
Kies een abonnement dat bij je past: Internet Only, Internet en TV, Internet en Bellen of een Alles in 1 pakket. Dat kan bij alle providers die hun diensten via ons supersnelle en uiterst betrouwbare glasvezelnetwerk aanbieden. Je hebt dan ook veel keus: wie past het beste bij jou, je gezin of bedrijf?

Bestel uiterlijk 15 oktober 2023 een abonnement bij één van onze glasvezelproviders en ontvang een gratis Ring Video Doorbell t.w.v. € 99,-.* Het abonnement gaat in als jouw woning op het glasvezelnetwerk van E-Fiber is aangesloten. Lees ook de actievoorwaarden onderaan op deze pagina.

Bekijk de providers en pakketten door op onderstaande button te klikken.

Zorgeloos overstappen
Met de overstapservice stap je eenvoudig over op glasvezel. Kies in de Vergelijker een abonnement van één van de providers. En vul op het bestelformulier de actiecode RING2023. (Let erop dat je de code in hoofdletters invoert.)

Heb je vragen over de abonnementen? Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bel met 030 – 225 1901 of maak een afspraak voor een Persoonlijk adviesgesprek onderaan op deze pagina.

Bekijk en vergelijk de pakketten

Zo krijg je de Ring Video Doorbell thuis

We leveren de Ring Video Doorbell nadat de diensten van jouw nieuwe glasvezelprovider ten minste 14 dagen actief zijn en je de actiecode tijdens de bestelling goed hebt ingevuld.

 1. Je krijgt 14 dagen nadat de diensten bij jou actief zijn van ons een e-mail waarin een link staat. Die link leidt naar een formulier.
 2. In dat formulier vul je jouw naam en adres in waarnaar we de Ring Video Doorbell verzenden.
 3. Eén keer per week verzenden we de Ring Video Doorbell naar de betreffende abonnees.
 4. Het formulier dient vóór 15 januari 2024 ingevuld te zijn. Daarna vervalt het recht op de Ring Video Doorbell.

Dit zijn de actievoorwaarden

* Op deze actie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing:

 1. Deze Actievoorwaarden gelden voor de door E-Fiber Exploitatie B.V. (hierna: E-Fiber) georganiseerde “Ring Video Doorbell” actie. De actie houdt in dat indien je een abonnement bij een provider op het E-Fiber netwerk afsluit op een adres die een actiecode van E-Fiber schriftelijk heeft ontvangen, je een Ring Video Doorbell (zonder mobiele telefoon) kan ontvangen. (hierna: Cadeau). De actiecode is dus adres-gebonden en uitsluitend geldig tijdens de actieperiode.
 2. De actie loopt vanaf 1 september 2023 0.00 uur tot en met 15 oktober 2023 23.59 uur. De actie is uitsluitend bestemd voor geselecteerde adressen binnen het aansluitgebied van E-Fiber. Én die daar een gedrukte flyer voor hebben ontvangen met een actiecode. De bestelling kan alleen worden afgesloten via de website van e-fiber.nl. En je dient gebruik te maken van de persoonlijke actiecode in combinatie met het adres vermeld op de flyer.
 3. Het gekozen abonnement – Internet only, Internet en TV, Internet en bellen of Internet, TV en bellen – moet vóór 15 december 2023 geactiveerd zijn op het besteladres.
 4. E-Fiber stuurt, na circa 14 dagen ná activatie van het abonnement een e-mail naar het bij de bestelling opgegeven e-mailadres. De ontvanger dient het versturen van het Cadeau naar het adres middels een link te bevestigen vóór 15 januari 2024. Bevestigingen ná 15 januari 2024 worden niet meer gehonoreerd en vervalt het recht op het Cadeau.
 5. Het Cadeau is niet inwisselbaar voor een ander Cadeau of contanten.
 6. E-Fiber heeft een beperkt aantal Cadeaus beschikbaar. Op is op. In geval van het vermoeden van fraude of indien enig andere verplichting uit hoofde van de Overeenkomst(en) met E-Fiber niet wordt nagekomen, heeft E-Fiber het recht het Cadeau niet te leveren.
 7. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van E-Fiber, tenzij anders aangegeven.
 8. Bij de Ring Video Doorbell wordt géén mobiele telefoon geleverd.
 9. Heb je nog geen aansluiting in huis? Geen probleem. De aannemer neemt spoedig contact op om GRATIS een aansluiting te maken zodat je nog in 2023 kunt overstappen.
 10. Is er iets misgegaan met het invullen van de code. Je kunt dan contact opnemen met onze Servicedesk via 088-1633 633. Na 1 december 2023 worden claims niet meer in behandeling genomen.
 11. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van E-Fiber van toepassing.
 12. Het je (technische) vragen over de Ring Video Doorbell of over de installatie ervan, bel dan met Ring: 085-027 1640.

De voordelen van glasvezel

Supersnel, betrouwbaar internet

Met glasvezel geniet je van 20 keer sneller internet dan met andere verbindingen. Zonder haperingen of storingen. Je deelt de kabel alleen met je huisgenoten en niet met de hele buurt.

Lees meer

Klaar voor de toekomst

Samen tv kijken in super-ultra-HD, je favoriete series bingen, virtueel aanschuiven bij hybride vergaderingen met je eigen hologram. En dat allemaal tegelijk, in steeds hogere kwaliteit.

Lees meer

Meerwaarde voor je huis

Glasvezel vergroot je woonplezier. De allersnelste wifi, die heb jij. En mocht je verhuizen, dan maakt glasvezel je woning zeker aantrekkelijker voor toekomstige bewoners.

Lees meer

Meer over glasvezel

We zijn steeds meer online. Dagelijks jagen we miljarden bits en bytes door het internet, en dat worden er elk jaar 40% meer. Want hoe meer er mogelijk is, hoe meer we online gaan doen. De bestaande netwerken van koper en coax kunnen deze groei niet aan. Glasvezel wel. Makkelijk.

Alles over glasvezel

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Wil je meer weten over de providers en hun abonnementen, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wij adviseren je dan geheel vrijblijvend, eerlijk en onafhankelijk welke provider het beste bij je past.

Maak een afspraak