FAQ & Contact Zoek
Graafmoment Boxmeer

Aansluiting ondernemer in het buitengebied van Boxmeer is een feit!

Graafmoment Boxmeer

04-09-2019

Het gaat hard met de aanleg van het glasvezelnetwerk in Boxmeer. De kern van Boxmeer heeft al een glasvezelaansluiting en nu worden ook de laatste adressen in het buitengebied aangesloten. Op 3 september hebben E-Fiber en Wethouder Stevens de aansluiting bij ondernemer Nick Verberk van TOP Sport en Groen gevierd.

Een boost voor ondernemers in het buitengebied
De aansluiting werd op feestelijke wijze gerealiseerd aan De Breid in Maashees. De wethouder is erg blij dat iedereen toegang krijgt tot snel en betrouwbaar internet. Voor ondernemers in het buitengebied is dit een enorme boost. “We hebben vanaf het begin gekozen voor één belangrijk uitgangspunt: glasvezel overal. En we gaan het realiseren: buitengebied, stedelijk gebied en alle industrieterreinen. Topprestatie door allen die hieraan hebben meegewerkt.”Aldus wethouder Stevens.

Een soepel en snelle aanleg in Boxmeer
E-Fiber heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om het glasvezelnetwerk in de gemeente aan te leggen. Oprichter Eric Vos is trots dat de aanleg soepel en snel verloopt en dat bewoners in Boxmeer nu ook écht gebruik kunnen maken van het netwerk. 

Glasvezelnieuws & updates

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

Grote stijging dataverbruik eerste helft 2019

Lees meer

Interview: Datagebruik blijft groeien

Lees meer