FAQ & Contact Zoek

Aanleg glasvezel gestart in Grave

15-01-2020

Wij leggen een glasvezelnetwerk aan in heel Land van Cuijk. Na Sint Anthonis, Boxmeer en Cuijk is nu Grave aan de beurt. Op maandag 13 januari zette Wethouder Anja Henisch samen met Eric Vos, van E-Fiber, symbolisch de schop in de grond. Naar verwachting kan heel Land van Cuijk eind mei gaan genieten van glasvezel.

Aanleg
In Grave wordt een openbaar, voor elke provider toegankelijk, E-Fiber glasvezelnetwerk aangelegd. Dit wordt uitgevoerd door aannemer SPIE. Wil je de planning zien? Dat kan hier

Klaar voor de toekomst
Wethouder Anja Henisch is blij dat de aanleg van start is gegaan: “De komst van glasvezel en daarmee een supersnelle internetverbinding is echt noodzakelijk voor de leefbaarheid en toekomst van de gemeente Grave! De huidige internetverbinding werkt trager en de mogelijkheden zijn maar beperkt. Bij de razendsnelle ontwikkeling van alle nieuwe producten en diensten die aangesloten zijn op het internet, hebben we straks helemaal niets meer aan die oude techniek in de grond.”

Huisaansluiting
Alle huishoudens en bedrijven krijgen een gratis glasvezelaansluiting in huis. Indien men daadwerkelijk gebruik wil maken van het nieuwe netwerk, is het afsluiten van een glasvezel abonnement noodzakelijk. Wil je een abonnement afsluiten? Dat kan hier!

 

Glasvezelnieuws & updates

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer