FAQ & Contact
netflix serie op televisie in woonkamer

5x het leven met supersnel internet

netflix serie op televisie in woonkamer

12-08-2019

Hoe ziet jouw leven er straks uit als je giga gigantisch veel datasnelheid tot je beschikking hebt? Wat zijn de eerste dingen die je gaat doen? Geen storingen, geen haperingen. Supersnelle Skype gesprekken, gruwelijke game sessies, lekker de hele dag loaden. En nog zoveel meer. 

1. Binge watchen
Maar dan echt. Terwijl je op je laptop het nieuwste seizoen van Stranger Things kijkt, staat je tv aan om met een schuin oog La Casa de Papel te kijken. Ondertussen kijk je op je mobiel We zijn er Bijna! Hoppa! Morgen bij de koffieautomaat kun je over alles meepraten.

2. Uploaden en downloaden
We maken meer foto’s dan ooit. En de foto’s van je telefoon zijn mooier dan ooit. Vakantie, weekendje weg, avondje uit. Lazy Sunday, Instagram waardig ontbijtje, je kat op de bank. Foto’s, foto’s, foto’s. Al deze foto’s kun je zo supersnel delen dat je nooit meer anders wilt.

3. Family time van de 21ste eeuw
Samen tegelijkertijd iets anders kijken… Geen discussie meer over wat we gaan kijken. Terwijl hij het laatste seizoen van Orange Is The New Black kijkt zij lekker naar voetbal. Terwijl een van de kids aan het Skypen is met oma, is de ander druk aan een werkstuk aan het werken. Geen haperingen, geen storingen. Hoeveel huisgenoten er ook online zijn.

4. Super Ultra HD, zo scherp… alsof je er middenin zit
Met glasvezel bekijk het allerscherpste beeld in constante kwaliteit. Natuurdocumentaires worden een hele andere ervaring. En het is de ervaring waard!

5. Wil de nieuwe gamemaster opstaan?
Welkom in de nieuwe wereld van gamen. Jij bent nu nog sneller, nog scherper, nog beter. Dit is gamen pur sang. Geef je game maten van katoen.

Dit wil jij toch ook? Kijk snel wat voor glasvezelmogelijkheden er in jouw buurt zijn.

Glasvezelnieuws & updates

Alle Nederlanders supersnel internet in 2023

Lees meer

Interview: Datagebruik blijft groeien

Lees meer

Verbinding, dé glasvezel brochure

Lees meer