FAQ & Contact Zoek
5x verbinding met glasvezel

De verbindende kracht van glasvezel

5x verbinding met glasvezel

18-06-2020

Glasvezel brengt mensen samen. We zorgen dat jij verbonden blijft. Met je buurvrouw, je vrienden van vroeger, verre familie. We zijn steeds meer online om ook offline verbonden te blijven. We zetten 5 redenen om verbonden te blijven met glasvezel op een rijtje. 

 

1. Borreltje, balletje, berichtje
Met de mannen van de voetbalvereniging afspreken voor een borreltje, bitterballetje … Gooi jij een balletje op?

2. ‘Zakelijk’-chatten
‘s Morgens vroeg met je collega’s van de bakkerij. Samen fietsen, wie begint er nog meer om acht uur en iemand zin in koffie? Gezellig!

3. De familie app
Zoveel gezelligheid op de familie app. Foto’s van de kleine, updates van mooie rapportcijfers en vakantiekiekjes. “Dat ziet er goed uit in bikini, tante Gerda!“

4. Wereldwijde wederhelften
Steeds meer mensen ontmoeten partners online. Een makkelijke plek om laagdrempelig gesprekken aan te gaan. Van dateappes tot social mediakanalen. Er zijn allerlei verschillende fora waar mensen lief en leed delen. Hier ontstaan liefdes en vriendschappen voor even of voor het leven. Het wereldwijde web brengt je samen.

5. Facebooken, Facetimen, interfacen
Skypen met die ene vakantie vriend, verre verwanten of vreemde voorbijgangers. Op de hoogte blijven van elkaars leven is nog nooit zo makkelijk geweest. 

 

Glasvezelnieuws & updates

“Het overstappen ging vlekkeloos”

Lees meer

10 meest gestelde vragen over glasvezel

Lees meer

5x de verbindende kracht van glasvezel

Lees meer

5x het leven met supersnel internet

Lees meer